Gratis Datingsite

100% Gratis daten werkt, deze datingsite bewijst het!

OnlineNee

Profiel vanarminius
Leeftijd77
SterrenbeeldStier
LandBelgie
ProvincieAntwerpen
PlaatsRijkevorsel
Ik ben nuVrijgezel
Ik ben op zoek naar eenVrouw

OpeningszinLevensgenieter zoekt dito vrouwtje om samen, zonder materiƫle complexen of remmingen, leuke dingen te doen en de 'lege' uren op te vullen. Liefst direct een ontmoeting regelen voor een eerste gesprek. De rest volgt dan vanzelf. OK ?

KinderwensNee
Kinderen nuJa
RokenNee
DrugsNee
DrinkenGezelligheidsdrinker
VegetarischNee
SportAf en toe
Lengte165 - 169cm
AfkomstWest-Europese
BouwNormaal
HaarkleurGrijs
KledingCasual
Hobbies
ReligieGeen religie
Heb je een autoJa
Hoogst genoten opleidingHavo
Beroep of studiegepensioneerd
 
OmschrijvingIk ben een levensgenieter die uit elke gelegenheid het beste naar voren wil halen. Zo bvb heb ik deze datingsite gekozen om een breeddenkende vrouw te ontmoeten waarmee ik de eenzaamheid wil doorbreken op de vrije dagen in mijn LAT-relatie die al jaren stand houdt en die zeker niet mag verstoord worden. Daarom is begrip en discretie belangrijk. Maar dit sluit niet uit dat er enkele dagen in de week mogen benut worden om ook te genieten van een glaasje met een babbeltje, een dagje sauna, een lekker etentje, een uitstapje enz.. Steeds in onderling overleg en met ieders goedkeuring.
Zie jij dat zitten ? Contacteer me dan met een afspraak (eender waar, op gelijk welke dag van de week -NIET in WE !, en op gelijk welk uur). Ik kan me 'naar alle hoeken van 't land' begeven. Een persoonlijke ontmoeting zegt meer dan 100 woorden in een mail !
Tot spoedig!