Gratis Datingsite

100% Gratis daten werkt, deze datingsite bewijst het!

Dating Tips

Inschrijven

Beschrijf jezelf zo goed mogelijk. Het ligt misschien niet in je aard maar je kunt gerust enkele positieve eigenschappen noemen zonder arrogant over te komen. Wees wel eerlijk. Een leugen zal uiteindelijk uitkomen en kan zorgen voor vervelende situaties. Anderen moeten een goed en eerlijk beeld van je kunnen vormen. Plaats een aan aantal fotos, je zult zien dat je met fotos meer reacties krijgt. Zorg er bovendien voor dat de fotos recent zijn en dat je er goed opstaat. Spontane fotos werken het best. Vermeld wat je wel en niet zoekt in een partner, maar wees niet te kritisch. Natuurlijk kun je je voorkeuren uitspreken, maar een waslijst met punten waaraan je partner moet voldoen werkt niet erg uitnodigend. Probeer alleen die punten te noemen die echt essentieel zijn. Misschien een open deur, maar controleer je profiel op spelfouten, dit kan voor veel mensen direct een afknapper zijn.

Na inschrijving

Controleer je profiel regelmatig of alle informatie nog klopt. Wijzig je profiel als je bijvoorbeeld iets aan je uiterlijk veranderd hebt of wanneer je iets anders zoekt in een partner. Je kunt natuurlijk ook gewoon de tekst eens aanpassen als je daar zin in hebt. Wanneer je meerdere van hetzelfde soort reacties krijgt die je niet ziet zitten kun je je profiel eens doornemen. Misschien dat er iets staat wat uitnodigt tot bepaalde reacties. Wijzig je tekst dan of voeg iets toe over waaraan iemand moet voldoen. Wacht niet alleen op berichtjes van anderen, maar ga ook zelf op zoek. Door het lezen van andere profielen krijg je bovendien ook een beter beeld van wat je wel en niet leuk vindt. Laat in een berichtje bijvoorbeeld weten waarom je juist op die persoon reageert en vertel iets over jezelf. Kopieer niet de tekst uit je profiel, want de kans is groot dat daar gekeken wordt, maar wees origineel. Loop niet te hard van stapel door meteen naar een date te vragen, maar wacht eerst een reactie af. Wanneer je gaat chatten met iemand via een programma zoals MSN, gebruik daarvoor dan een apart account. In sommige gevallen wil je namelijk wel online zijn voor je collega's of vrienden maar niet voor mensen die je kent via een dating site. Je kunt eventueel ook tijdelijk mensen blokkeren. Vraag altijd om een foto als die niet in het profiel staat. Mensen die geen foto willen laten zien zijn waarschijnlijk niet helemaal te vertrouwen.

Afspreken

Mocht je op het punt staan af te spreken met iemand zorg er dan voor dat je inmiddels zowel uiterlijk als qua karakter een redelijk beeld hebt van iemand. Ofterwijl, dat je minimaal 3 fotos van iemand gezien hebt of dat je de persoon op de webcam gezien hebt.

nujij twitter